Η εταιρία μας εδρεύει στο Βαθύλακο Θεσσαλονίκης και αντικείμενό μας είναι η κατασκευή ξύλινων παλετών όλων των τύπων και διαστάσεων.

Σε συνεννόηση με τον πελάτη έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε και να σχεδιάσουμε την κατάλληλη παλέτα για το είδος και το βάρος του φορτίου που προορίζεται να μεταφέρει.

Η 15ετής παρουσία μας στο χώρο χαρακτηρίζεται από τη τήρηση αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας και την άριστη σχέση ποιότητας και προσφερόμενης τιμής.

Είμαστε πιστοποιημένοι από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την εφαρμογή θερμικής επεξεργασίας στις παλέτες μας με αριθμό μητρώου ISPM15/FAO :

Ο σύγχρονος θάλαμός μας της θερμικής επεξεργασίας των παλετών, παράγει θερμότητα με βιοκαύσιμο , συμβάλλοντας έτσι και εμείς σε ένα καθαρότερο περιβάλλον με λιγότερους ρύπους και ταυτόχρονα συνδράμουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Για την επίτευξη της θερμικής επεξεργασίας των παλετών ειδικά θερμόμετρα καταγράφουν θερμοκρασία 56ο στην καρδιά του ξύλου για τουλάχιστον 30 λεπτά. Μετά το πέρας της θερμικής επεξεργασίας οι παλέτες θα σημανθούν και μαζί με τα πιστοποιητικά τους είναι πλέον έτοιμες για παράδοση στον πελάτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για αγορά ή πώληση μεταχειρισμένων παλετών

Μενού