Έπιπλα από παλέτες

Οι κατασκευές από παλέτες είναι μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις στη σύγχρονη διακόσμηση!

Έπιπλα από παλέτες: φτιάξτε ακριβώς αυτό που θέλετε και εξοικονομήστε χρήματα.

Ποια έπιπλα μπορούμε να φτιάξουμε από παλέτες;

Καναπές από παλέτες

Ειδικά για το μπαλκόνι, ο καναπές από παλέτες είναι ό,τι καλύτερο. Κοστίζει πολύ λιγότερο από έναν τυπικό καναπέ και μπορούμε να κόψουμε τις ξύλινες παλέτες στις διαστάσεις που χρειάζεστε, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο στο μπαλκόνι. Βάλτε μαξιλάρες πάνω στις παλέτες και φτιάξτε μια υπέροχη, καλοκαιρινή διάθεση!

Τραπεζάκι σαλονιού

Είναι πάντα απαραίτητο και οι ξύλινες παλέτες του χαρίζουν μια ρετρό αίσθηση που το κάνουν εξαιρετικά κομψό. Διαχρονικό και ιδιαίτερο!

Παλέτες για φυτά

Μια παλέτα μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα τοίχο του κήπου και να φιλοξενήσει τα αγαπημένα σας φυτά. Μπορείτε, επίσης, να κρεμάσετε μικρά γλαστράκια από μια παλέτα και να δημιουργήσετε μια εξαιρετική αισθητική για τον κήπο!

Κρεβάτι από παλέτες

Επενδύστε σε ένα καλό στρώμα και εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με μια βάση κρεβατιού από παλέτες.

Υπάρχουν τόσες πολλές κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε με παλέτες από έναν καναπέ, μια βάση για πουφ, coffee table, κομοδίνο, γραφείο, πάγκο, πολυθρόνα και ένα σωρό άλλα χρηστικά αντικείμενα.

Οι ξύλινες παλέτες με λίγο μεράκι και φαντασία μπορούν να μετατραπούν σε κρεμάστρες, ξαπλώστρες, να γίνουν μπαρ για τα μπουκάλια σας, υπαίθρια τραπέζια κι ό,τι άλλο βάζει ο νους σας!

Κι όλα αυτά με ελάχιστο κόστος. Γιατί όχι; Δοκιμάστε το!

Μενού