Κατασκευή & εμπορία
ξύλινων παλετών

Περισσότερα από 15 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή
και εμπορία ξύλινων παλετών οποιουδήποτε τύπου και διατάσεων.
Κατασκευάζουμε παλέτες σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρ, για
απόλυτη ασφάλεια, ευχρηστία και προστασία.

Έχουμε συνεργαστεί με πρωτοπόρες εταιρείες, ικανοποιώντας κάθε απαίτησή τους και δημιουργώντας παλέτες υψηλής ποιότητας για τα προϊόντα τους.

Σε συνεννόηση με τον πελάτη έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε και να σχεδιάσουμε την κατάλληλη παλέτα για το είδος και το βάρος του φορτίου που προορίζεται να μεταφέρει.

Η βαθιά μας εμπειρία στο χώρο του ξύλου και της συσκευασίας μας δίνει τη δυνατότητα κάλυψης των πλέον αυξημένων ποιοτικών και ποσοτικών αναγκών για παλέτες σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο, Κεντρική Ελλάδα, Νησιά αλλά και όλη την Ελλάδα.

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από παλέτες όλων των διαστάσεων και ποιοτήτων, με κορυφαία εξειδίκευση στους τομείς του σχεδιασμού και της κατασκευής ξύλινων μέσων συσκευασίας/παλετών για βαριές βιομηχανικές χρήσεις ή για την προώθηση προϊόντων.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Εξυπηρετούμε την άμεση μεταφορά και παράδοση των παλετών στο χώρο του πελάτη, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό μας διαθέτει όλη την τεχνογνωσία στον τομέα των παλετών που είναι απαραίτητη για μια μακρόχρονη και αξιόπιστη συνεργασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, για οποιαδήποτε πληροφορία και για παραγγελίες παλετών κάθε τύπου!

Παρέχουμε τη δυνατότητα επίσκεψης στο χώρο του πελάτη, για τη μελέτη του προϊόντος που θα συσκευασθεί, ώστε να προτείνουμε το κατάλληλο τύπου παλέτας για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Η 15ετής παρουσία μας στο χώρο χαρακτηρίζεται από τη τήρηση αυστηρών
προδιαγραφών ποιότητας και την άριστη σχέση ποιότητας και προσφερόμενης
τιμής.

Είμαστε πιστοποιημένοι από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
για την εφαρμογή θερμικής επεξεργασίας στις παλέτες μας με αριθμό
μητρώου ISPM15/FAO

Χρήσιμα Tips

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η παλέτα έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένα πολύ χρήσιμο υλικό, με το οποίο μπορούν πλέον να γίνουν εκπλητικές κατασκευές! Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που ισχύουν για τις παλέτες και…

Έπιπλα από παλέτες

Οι κατασκευές από παλέτες είναι μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις στη σύγχρονη διακόσμηση! Έπιπλα από παλέτες: φτιάξτε ακριβώς αυτό που θέλετε και εξοικονομήστε χρήματα. Ποια έπιπλα μπορούμε να φτιάξουμε…

Σπίτια από παλέτες

Τα σπίτια από παλέτες είναι μια ανέξοδη και αποτελεσματική χαμηλού κόστους λύση για στέγαση. Αποτελούν ένα προσιτό οικονομικά προκατασκευασμένο είδος κατοικίας που μπορεί να μετατραπεί σε ένα κανονικό σπίτι, σπίτι…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για αγορά ή πώληση μεταχειρισμένων παλετών

Μενού